Blog

Светът на мултиплейър онлайн игрите един нестандартен начин за живот в България.

 

2005_Easter_event_old

Здравейте, казвам се Константин и съм 36-годишен играч на мултиплейър онлайн игри.Случвало ли ви се е да останете без работа, да не можете да си намерите подходяща за вас такава, да имате добра диплома, но да не можете да се реализирате и гаджето или жена ви постоянно да ви ръчкат да си търсите работа? Ако отговорът на всички тези изключително неприятни въпроси е „да“, то тогава ми позволете да ви представя невероятния свят на онлайн игрите и как да имате един добър стандарт на живот чрез тях. Само ще спомена, че възможностите за доходи чрез тях са неограничени и колкото по-грамотен технически е човек, толкова по-добри пари изкарва. В някои случаи заплата ви може да бъде в пъти над средната за страната!

Сигурен съм, че първата реакция на много читатели, най-вече на по-старите поколения, ще бъде: „с какво ли се опитва да ни излъже или зариби този човек?“ Уверявам ви, че това е напълно реален бизнес, практикуван от милиони хора по света.Само за 2016 въпросният сайт има транзакции за  стотици милиони долари. За справка ви показвам картина от  сайта за търговия с валута от подобни игри.statiq1Най-големият посреднически сайт за продажба на валута от мултиплейър онлайн игри е https://www.playerauctions.com

Може би някои от вас вече си казват: „може пък това чудо да работи, щом толкова хора го ползват. Но как става всичко?“

Какво всъщност купуват и продават хората в тези игри и какво представляват те? Мултиплейър онлайн играта е виртуален свят в интернет, който дава възможност на играчи от целия свят да се свържат и играят в него.Дейностите биват най-различни, като например ловене на риба, рязане на дърва, изработка на съдове и така нататък. Обикновено всеки предмет има своята стойност и може да бъде обмен за игрова валута, а точно тази виртуална игрова валута може да бъде акумулирана чрез събиране на голям брой предмети и тяхната обмяна.maxresdefault.jpg

След това идва най-приятното – обмяната на игровата валута за реални пари. Светът е пълен с играчи, желаещи да спестят време, в което биха се трудили сами да изкарват игровата си валута и за тях е много по-лесно да я закупят от подобен посреднически сайт.

Само отворете профила на един продавач от такъв сайт и ще останете шокирани от количеството игрова валута, което човекът е продал за реални пари. Този начин за набавяне на реални доходи става все по-популярен.

.Woodcutting_Tree

Руунскейп е една от най-популярните игри в света, която заема огромен пазарен сегмент в продажбата на игрова валута.

Разбира се, съществуват и много други услуги за този тип игри, които се заплащат прескъпо от купувачите на продукта. Възможностите са необятни.

А какви са изискванията – ще попитате. Всъщност изискванията не са никак големи. Ще изброя само най-важните от тях. Нужен ви е компютър, може и по-старичък, стига да не е отпреди 2000 година, стандартна интернет връзка, умение за боравене с компютър и интернет, и желание да изучите тънкостите на онлайн играта, в която сте избрали да работите за да печелите максимално количество игрова валута за времето, в което сте в съответната игра.

Много технически грамотни играчи използват така наречените „ботове“ – програми, които играят вместо вас играта и така печелите суми от порядъка на 600 и повече долара месечно, но ако вие не сте много на „ти“ с компютрите, не се тревожете! Има много игри, които не изискват такива методи и са сравнително лесни за изучаване.

Страдат ли вашите баба и дядо от ниски пенсии? Осигурете им евтин компютър и интернет, направете им по една дебитна карта, сметка във пейпал и ги научете да ловят виртуална риба или да секат виртуални дърва от уюта на своя дом. Хем полезно и занимателно, хем доходно, хем има пари за всички нужди! Просто идилия!

Вече усещам злобния поглед на стотици работодатели, останали без работници заради тази статия и сладко си се подсмихвам. Да, драги работодатели, хората вече нямат нужда от вас и вашите мизерни надници. Купувачите от тези игри не бавят заплати и не мрънкат, парите се дават веднага при доставката на вашата игрална валута. Всичко става бързо и лесно по банков път. Това е превъзходна алтернатива за нормален живот, а за тези, които вложат и в техническото си ограмотяване, става и доста доходна.

За вашите продажби на онлайн валута се плаща единствено дребна такса от самата продажба, т.е. ако продавате нещо за 5 долара, получавате 4, например. Това е с цел да се обслужват нуждите на сайта, предлагащ полето за купуване и продажба на виртуалните валути.

Отделно от това вашите пари, които получавате, не се облагат с никакви данъци в България.

Четох някъде, че нашите затворници играели в затворите на телевизионни игри и нямало работа за тях. Във Китай надзирателите в затворите заставят затворниците да играят мултиплейър онлайн игри и си добавят солидни приходи към основната заплата от тях. Ето решение за нашите надзиратели – нали искате по-голяма заплата?

Впрегнете тези нехранимайковци да секат виртуални дърва и ще сте супер. Ето това е начин не само да се превъзпитават затворници, но и държавата да печели от това, а вложението за компютри и интернет ще се избие още първия месец!

По темата, разбира се, може да се пише още много, но се постарах само да открехна вратата на този океан от възможности, чрез който да дам светлина във тъмните работнически полета на България.

fishing_guild_intro

Advertisements